Tule mukaan Talousyrittäjien tilitoimistoverkostoon!

Talousyrittäjät-kumppanuus parantaa tilitoimistosi kilpailukykyä!

Kumppanitilitoimistona saat ympärillesi verkoston, joka tukee sinua yrityksesi kaikissa tarpeissa markkinoinnista ajankohtaisimpaan ohjelmistovalintaan.

Kumppanimme:

Helsingin Tilipalvelu on vuonna 2016 perustettu tilitoimisto jonka vahvuutena on erinomainen teknologiaymmärrys. Kanssamme saat juuri sinun yrityksellesi sopivan helppokäyttöisen ja nykyaikaisen kirjanpitojärjestelmän. 

Hamarin Tilipalvelu Porvoossa on tarjonnut edullisia ja luotettavia taloushallinnon palveluita jo vuodesta 1998. Kanssamme hoituu koko taloushallinnon kaari kirjanpidosta palkanlaskentaan.

Great Solution Oy on vuonna 1992 perustettu perheyritys. Muodostamme vahvan tiimin, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista, asiakaslähtöistä, yksilöllistä, joustavaa ja ihmisläheistä palvelua.

Verkostokumppanuus

Talousyrittäjien kumppaniverkoston tilitoimistot ovat omia yrityksiään. Talousyrittäjät tarjoaa tilitoimistoyrittäjälle tuen, joka mahdollistaa helposti monipuolisen ja modernin tilitoimiston palvelumallin tarjoamisen asiakkaille.

Pienten ja suurten toimistojen parhaat puolet

Kumppaniverkosto antaa loppuasiakkaalle mahdollisuuden yhdistää parhaat asiat molemmista maailmoista: pienemmän tilitoimiston henkilökohtaisuuden ja suuremman yrityksen ohjelmisto-osaamisen sekä tietopohjan.

Tukena tarpeissanne

Kumppanuus tarjoaa vahvan brändin, sekä markkinnoinnin ja myynnin tueksesi. Autamme kotisivujen rakentamisessa ja ylläpidossa. Tarjoamme tukiverkoston, josta saat neuvoja ja vinkkejä, sekä mahdollisuuden varamiespalveluun.

Alan viimeisimmät koulutukset ja ohjelmistot

Järjestämme kumppaniverkostollemme koulutuksia, jotta tietotaitosi on aina ajan tasalla. Saat kauttamme käyttöösi viimeisimmät sähköisen taloushallinnon ja projektinhallinnan ohjelmistot, sekä valmiit tilitoimiston IT-ratkaisut.

Etuja ja yhteistyötä

Kumppanitilitoimistona saat kaiken tarvitsemasi huolettomaan tilitoimistoyrittäjyyteen

Yhteisöstämme saatte tukea ja sparrausta mieltä askarruttaviin asioihin. Verkosto toimii halutessanne myös varamiespalveluna.

Kartoitamme ja opastamme teidät tehokkaimpiin työkaluihin. Myös asiakashallinta ja töiden laskutus kuuluu palvelupakettiin.

Yhteistyökumppaneidemme avulla saatte täyden tietoteknisen palvelun. Saatte käyttönne tietokoneet, tulostimet, Microsoft 365 ympäristön sekä kattavan tietoturvan. Teille on nimetty oma yhteyshenkilö, johon voitte olla yhteydessä lähes kaikissa tietoteknisissä ongelmissa

Se että asiat menevät mallikkaasti vaatii jatkuvaa koulutusta ja yhteistyötä. Yhteistyökumppanien sparraus ja koulutus on tärkeä lenkki yhteistyössämme.

Talousyrittäjien yhteinen lakimies on apunanne mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Stressi pois palkkojen maksuista. Talousyrittäjien palkkaosasto hoitaa loppuasiakkaiden palkanmaksun kustannustehokkaasti. Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja saat tarjottua asiakkaillesi laadukkaan ja kustannustehokkaan toimintamallin.

Tilintarkastajat ovat alalla tärkeitä yhteistyökumppanenita ja olemme hankkineet alan parhaimmistot ketjun käyttöön.

Factoring rahoitus on jatkuvasti yleistyvä toimintamalli ja tämäkin hoituu meillä.

Toteutamme kumppanitilitoimistojen kotisivut Talousyrittäjien brändin mukaiseksi. Hyvin suunnitellut sivut ovat helposti löydettävissä ja houkuttavat asiakkaita.

Myyntitiimimme tekee asiakashankintaa yhteistyökumppaneille sekä on tukena palvelun käynnistämisessä ja kumppanitilitoimistojen hyvinvoinnin kehittämisessä.

verkosto/timantti

Yhtä porukkaa

Vaikka olet itsenäinen yrittäjä, voit kokea yhteisen Talousyrittäjät-porukan ympärilläsi. 

verkosto/timantti

Yhteistyön voima

Verkoston avulla pidämme huolta toisistamme, mm. koulutusten ja varamiespalveluiden avulla.

verkosto/timantti

Keskittäminen

Keskitämme erilaisia hankintoja, voimme myös näin tehostaa toimintaamme.

Kasvatamme verkostoamme.

Talousyrittäjät on Suomessa täysin uusi, tilitoimistomaailmaa mullistava konsepti. Tule sinäkin mukaan!

Ota yhteyttä!