Talousyrittäjät -logo

Tehokasta alihankintaa Talousyrittäjät-verkoston avulla

Talousyrittäjät-kumppanuuden tehtävä on parantaa yritysten kilpailukykyä lisäten tilitoimistojen välistä yhteistyötä. Kumppanuus helpottaa alihankintaa ja resurssien käyttöä tilitoimistojen välillä. Tämä strateginen lähestymistapa mahdollistaa tilitoimistojen tehokkaan yhteistyön, jossa kunkin toimiston vahvuudet ja erityisosaaminen otetaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön.

Uudenlainen resurssienhallinta kumppanuuden avulla

Kumppanuus avaa oven uudenlaiseen resurssienhallintaan. Esimerkiksi tilitoimisto voi ulkoistaa nykyiset palkka-asiakkaansa kumppanitilitoimistolle, mikä vapauttaa oman henkilökunnan voimavaroja. Toisaalta tilitoimisto voi keskittyä pelkkään kirjanpitoon omalla osaamisellaan, samalla kun kirjanpidon asiakkuuksia voidaan ulkoistaa tehokkaaseen alihankintaverkostoon.

Stretegista kasvua kustannusten optimoinnilla

Tämä tavoite ei ole pelkästään kustannusten optimointia, vaan myös strategista kasvua ja laajentumista. Kumppanuuden avulla tilitoimistot voivat tarjota monipuolisempia palveluita asiakkailleen, vähentää sisäistä kuormitusta ja varmistaa, että jokainen toimisto voi keskittyä omiin vahvuuksiinsa. Näin syntyy synergiaa, joka vahvistaa yritysten kilpailukykyä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ketjuvastaavaltamme Hannulta!

Hannu Havukoski
Ketjuvastaava

hannu.havukoski@talousyrittajat.fi

+358 50 567 4087

Ota yhteyttä!