Talousyrittäjät Yhtymä

Tarinamme

Yrityksemme sai alkunsa, kun jo parin vuosikymmenen kokemuksella toiminut tilitoimisto ja IT-alan kokeneet osaajat yhdistivät voimansa. Yhteisenä visiona näimme suomalaisen taloushallinnon sähköistämisen ja parhaiden palveluiden kehittämisen kumppaneillemme ja asiakkaillemme. Tänä päivänä tarjoamme täyden palvelun moderneja tilitoimistopalveluita.

Olemme se sopivan kokoinen tilitoimisto ja lupaamme tuoda taloushallintosi tälle vuosikymmenelle. Taustalla on vahvaa osaamista ja kokemusta yrittäjyydestä, sekä ennen kaikkea usko aitoon kumppanuuteen ja yhteistyön voimaan. Intohimonamme on aito halu palvella asiakasta. Pidämme huolen taloudestasi, jotta voit keskittyä ydinosaamiseesi.

Sijaitsemme idyllisessä Porvoossa ja vehreässä Lauttasaaressa. Toimimme yrittäjältä yrittäjälle ajatusmallilla ja palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Meillä ei motkoteta turhasta, vaan asiat hoidetaan aina jämptisti – asiakasta kuunnellen.

Olemme se sopivan kokoinen tilitoimisto. Vastaamme tarpeisiisi innolla, oli ajatuksenasi yrityksen perustaminen tai taloushallinnon sähköistäminen.

Täällä sinua varten

Oletko kiinnostunut palveluistamme tai haluatko liittyä verkostoon? Ole meihin vapaasti yhteydessä!

Laskutustiedot

Y-tunnus 2802400-4 

+358 40 560 5462

Verkkolaskuosoite: 003728024004

Välittäjä: Maventa

Tunnus: 003721291126

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!