Talousyrittäjät -logo

Yrittäjältä yrittäjälle

Päivitimme visuaalista ilmettä ja sivustomme sisältöä vastaamaan toimintaamme. Lähtökohtanamme oli halu uudistaa ja piristää ilmettä arvojemme mukaiseksi sekä tuoda palveluitamme paremmin esille. Olemme jatkossa entistä paremmin yrittäjän ystävä.

”Uudistus tuo mukanaan uuden ilmeen lisäksi uusia palveluita, mitä tulemme tarjoamaan sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Näillä muutoksilla pystymme tuottamaan asiakkaillemme entistäkin parempia palveluita”, Myynti- ja markkinointijohtaja Hannu Havukoski kertoo.

Intohimonamme on aito halu palvella asiakasta. Pidämme huolen taloudestasi, jotta voit keskittyä ydinosaamiseesi.

Tutustu uusiin sivuihimme ja päivitettyihin palvelukuvauksiin.

Laskentapalvelu Mikkonen Talousyrittäjät-kumppaniksi

Talousyrittäjät ovat saaneet Kuopioon uuden kumppanin, kun Laskentapalvelu Mikkonen on liittynyt verkostoomme. Mikkonen on taloushallinnon moniosaaja, jolla on laaja kokemus paikallisten yritysten kirjanpidon ja palkkahallinnon

Ota yhteyttä!